Ψάχνετε μια ιδέα για καλοκαιρινές εξορμήσεις που να συνδυάζουν ξεκούραση και πρωτοτυπία; Πόσο συναρπαστικό θα ήταν να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής από ντόπιους και έμπειρους Σεφ που θα σας διδάξουν τα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας!

Σήμερα σας ταξιδεύουμε στο πανέμορφο Αρχονταρικι!Στο Αρχονταρίκι θα γνωρίσετε μια πολύ ιδιαίτερη γαστρονομική παρουσία και προσωπικότητα που θα σας εντυπωσίασει!Μιλάμε για τον άνθρωπο που άλλαξε την μαγειρική της Σύρου, την Κ. Μαρίτσα Μακριωνίτου!

Η Μαρίτσα Μακρυωνίτου τιμήθηκε απ΄το ACTION IN GREECE στο Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας, για την υπέρτατη προσφορά της στην τοπική κουζίνα της Σύρου και μας άφησε άφωνους με τις γεύσεις της και τη μεγάλη της αγάπη στη μελέτη των γεύσεων του νησιού της. Το βιβλίο της “ΣΥΡΟΣ,Γεύσεις και Αρώματα της Μαρίτσας” είναι ο απόλυτος θησαυρός της Συριανής κουζίνας.

Χαρακτηριστικό ειναι οτι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επισκεπτονται το Αρχονταρίκι για να παρακολουθήσουν μαθήματα μαγειρικής, σε ένα ταξίδι γεύσεων από την Κα Μαριτσα!Αν δεν επισκεφθείτε το Αρχονταρίκι της Μαρίτσας όταν βρεθείτε στην Σύρο, δεν θα χάσετε μόνο το καλό της φαγητό αλλά και μια όμορφη ταξιδιωτική εμπειρία!

Pin It on Pinterest

Share This