Αρχικά ως ομάδα του ANO SYROS, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε συλλογικά για την ήδη θερμή υποδοχή σας.

Γνωρίζουμε ότι σε λίγο καιρό που θα μπορείτε να μας επισκεφτείτε ίσως χρειαστεί να κουραστείτε λίγο μέχρι να φτάσετε στο κοκτειλ μπαρ μας, άλλωστε είμαστε το The Upper Cocktail Bar, όμως εμείς θα είμαστε εκεί έτοιμοι/ες να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία, συνδυάζοντας εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα με ποιοτικές επιλογές ποτών και κοκτέιλ.

Εκτός από τις νέες και δροσιστικές μας γεύσεις, είμαστε σίγουροι/ες ότι θα απολαύσετε και την ανεπανάληπτη θέα που προσφέρει ο χώρος μας, γιατί όπως μας αρέσει να λέμε, “είναι ωραίο να πίνεις κοκτέιλ στην Ερμούπολη, αλλά είναι τέλειο να πίνεις κοκτέιλ με θέα την Ερμούπολη”.

Η Σύρος είναι για εμάς μια συνειδητή επιλογή, καθώς όλοι/ες γνωρίζουμε ότι είναι η Αρχόντισσα των Κυκλάδων, έτσι και εμείς με την σειρά μας αισθανόμαστε τυχεροί/ες που θα έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα, που θα είμαστε κόμματί της κοινωνικής της ζωής.

Ο χώρος μας, το προσωπικό μας, τα κοκτειλ μας και κυρίως το πνεύμα μας, είναι όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν για τον επισκέπτη του ANO SYROS μια εμπειρία ηρεμίας, ξεγνοιασιάς, συμπερίληψης και πρωτίστως διασκέδασης.  

Αθανασίου Διάκου 14 και, Σκουλούδης, Άνω Σύρος

Syros, Kikladhes, Greece, 84100


Pin It on Pinterest

Share This