https://www.ono.gr

Το ONO βρίσκεται στη δημοφιλή παραλία των Αγκαθωπών στη Σύρο και δημιουργήθηκε ως τόπος για να βιώσουμε το καλοκαίρι στις Κυκλάδες ως μοναδική εμπειρία. Ο ανοικτός χώρος πάνω ακριβώς από την θάλασσα διαθέτει 2 bar για να απολαύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας, ένα εστιατόριο, ένα sushi bar, χώρο μασάζ και περιποίησης σώματος, καταστήματα με νέο χαρακτήρα στo shopping που συνδυάζουν πρωτότυπες αγορές με χειροποίητες δημιουργίες, ευφάνταστα αντικείμενα, είδη περιποίησης από φυσικές πρώτες ύλες, ρούχα και αξεσουάρ, κοσμήματα.

Δοκιμάστε την άποψη του ΟΝΟ για το πρώτο γεύμα της ημέρας. Περάστε την ημέρα σε μια από τις αναπαυτικές ξαπλώστρες-κρεβάτια, είτε στην παραλία είτε στους υπόλοιπους χώρους του ΟΝΟ, κάτω από τις ομπρέλες σήμα κατατεθέν. Γνωρίστε τη δική μας πρόταση για brunch, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Ζήστε καλοκαιρινές νύχτες με ποτό και επιλεγμένη μουσική. Ζητήστε μας να οργανώσουμε τη γαμήλια δεξίωση, πάρτι για κάθε ξεχωριστή στιγμή όπως γενέθλια, γιορτές, επετείους, αλλά και εταιρικά events, επιχειρηματικές εκδηλώσεις και συναντήσεις,
Ζήστε την εμπειρία ΟΝΟ με όλες σας τις αισθήσεις.

The ONO concept

Αναζωογονηθείτε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τις ανανεωτικές θεραπείες του ONO. Απολαύστε ένα μασάζ, χαλαρώστε το σώμα σας. Δώστε λάμψη στο δέρμα σας χάρη στις θεραπείες ομορφιάς του ONO από περιποιήσεις προσώπου μέχρι μανικιούρ και πεντικιούρ.
Απολαύστε μια μέρα στην θάλασσα. Χαλαρώστε στη σκιά της ομπρέλας σήμα κατατεθέν του ΟΝΟ, στις πολυτελείς ξαπλώστρες-κρεβάτια στην παραλία ή στους υπόλοιπους χώρους του ΟΝΟ. Δοκιμάστε το μενού παραλίας, ζήσετε τις καλοκαιρινές μέρες σας στο έπακρο.

My wellness

Μας αρέσει να παντρεύουμε μαγειρικές παραδόσεις και πρακτικές από διαφορετικούς πολιτισμούς. Πιστοί στην εκτίμησή μας για την ελληνική-μεσογειακή κουζίνα και συνδυάζοντάς την με φρέσκα τοπικά και εισαγόμενα φυσικά υλικά, επιλέγουμε συνταγές οι οποίες εκφράζουν την ευφυΐα των συνδυασμών και τις δεξιότητες των σεφ μας.
Ταιριάζοντας διαφορετικές κουλτούρες με αναμνήσεις από την παιδική ηλικία, τα μενού του ONO για πρωινό, brunch, γεύμα και δείπνο προκαλούν τη φαντασία. Η λίστα κρασιών και ποτών είναι σχεδιασμένες ώστε να συνοδεύουν το φαγητό, να εμπλουτίσουν τις γευστικές σας επιλογές, τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή τις ειδικές σας περιστάσεις.

My food

Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα, ή αλλιώς less is more. Τα καταστήματα του ONO υμνούν τα φυσικά υλικά και φιλοξενούν πολύ προσεκτικά επιλεγμένες συλλογές από χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, ρούχα για το καλοκαίρι και αντικείμενα ιδιαίτερου σχεδιασμού. Το ONO προσκαλεί τους επισκέπτες στην εμπειρία «χλαρή βόλτα για ψώνια». Περιηγηθείτε, αγγίξτε, αισθανθείτε, δοκιμάστε, ξεκουραστείτε, ελάτε ξανά και ξανά.

My store

Γαμήλια δεξίωση, επέτειος, γιορτή για την ανανέωση όρκων, βάφτιση, πάρτι, γενέθλια, γκαλά, επαγγελματική συνάρθρηση ή εταιρική εκδήλωση. Το ONO φιλοξενεί κάθε περίσταση της ζωής σας με στόχο να δώσει μια φρέσκια και εμπνευσμένη άποψη. Κάθε περίσταση σχεδιάζεται μοναδικά, σύμφωνα με το χαρακτήρα της εκδήλωσης και τις προτιμήσεις ώστε να χαραχθεί στη μνήμη του οικοδεσπότη και των καλεσμένων .
Στο ONO αναλαμβάνουμε κάθε περίσταση να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, όλα να κυλήσουν γαλήνια και αρμονικά, χωρίς άγχος. Οι εμπνευστές της εκδήλωσης να διατηρήσουν τον ενθουσιασμό τους, να απολαύσουν τη στιγμή και οι καλεσμένοι να βιώσουν μια ιδιαίτερη εμπειρία.

☎️ 22810 45099 Παραλία Αγκαθωπές, Σύρος

📧 info@ono.gr

email me
instagram
facebook

Pin It on Pinterest

Share This