Μια μοντέρνα μπουτίκ που προσφέρει τα πάντα γύρο από την σύγχρονη μόδα! Με πολύ αγάπη και μεράκι έχει γίνει η επιλογή για τις πιο όμορφες συλλογές Ελλήνων δημιουργών, όπως Ancient Kallos, Greeke Archaikori, Milla, Stefania Frangista, Avant Garde, House of Angels, Combos, Twenty 29.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Όταν ήμουνα μικρή, η γιαγιά μου με φώναζε «λουσού» …Κάτι έβλεπε εκείνη, κάτι καταλάβαινε για το μικρό κορίτσι που μεγάλωνε κοντά της. Την αγάπη που είχε για την μόδα, την αισθητική, καθώς και για οτιδήποτε όμορφο είχε να κάνει με την παράδοση του τόπου μας, αλλά και τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις σχετικά με το styling και τον χώρο της μόδας. Ήταν ζήτημα χρόνου λοιπόν όλα αυτά να γίνουν ανάγκη για έκφραση και να δημιουργηθεί το “LOUSOU FASHION CONCEPT STORE”, στο κέντρο της Ερμούπολης στην οδό Ελ. Βενιζέλου 8. Η πρώτη αίσθηση αντικρίζοντάς το σε μεταφέρει στη χαλαρή κομψή ατμόσφαιρα του νησιού.

Collections

Μοναδικά Φορέματα

Ανακαλύψτε μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα σε πολλές διαφορετικές γραμμές, φορέματα για όλες τις ώρες της ημέρας και σχέδια προσαρμοσμένα πάνω σας τονίζοντας το προσωπικό σας στυλ!

Αξεσουάρ

Μοναδικά, πρωτότυπα αξεσουάρ φτιαγμένα από τους πιο top δημιουργούς. Ανακαλύψτε όλα τα αξεσουάρ σε κορυφαίες τιμές. Το Lousou Concept Store διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ γνωστών εταιρειών που θα ανανεώσουν την εικόνα σου!

Τοπ & Μπλούζες

Βρείτε την κομψότερη συλλογή από γυναικείες μπλούζες και τοπ μόνο στο Lousou Concept Store By Despina Papafigou!

Δημοφιλή Ρούχα

Μοντέρνα και νεανικά γυναικεία ρούχα που σκοπό έχουν να αναδείξουν την θηλυκότητα και την προσωπικότητα της γυναίκας που θέλει να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Επίσημα και casual γυναικεία ρούχα εγγυώνται την ιδιαιτερότητα και την μοναδικότητα κάθε σας εμφάνισης.
Παπούτσια
Μαγιό
Τσάντες
Σετ

Δημιουργήστε το δικό σας στυλ

Αν και υπάρχουν πολλά στυλ και επιλογές ένδυσης σήμερα, δεν είναι δυνατόν να έχουμε μια εντελώς διαφορετική αίσθηση μόδας. Παρ ‘ όλα αυτά, είναι δυνατό να αποκτήσετε το δικό σας πρωτότυπο ύφος ρούχων. Απλά επισκεφτείτε το Lousou Concept Store By Despina Papafigou.

Επισκεφτείτε μας

Επισκεφτείτε μας στην όμορφη Ερμούπολη της Σύρου Ελευθερίου Βενιζέλου 8 και βρείτε μοναδικά ρούχα σε απίστευτες τιμές!!

Κυριακή-Σαββάτο: 09:00 – 21:00

Τελευταία Νέα από το Visit-Syros

Το Visit-Syros και οι συνεργάτες του προτείνουν.
Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση του προγράμματος «Συνυφάνσεις» διοργάνωσε η Hermoupolis Heritage γιορτάζοντας την ιστορική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Η χορευτική βραδιά είχε τον τίτλο «Χρόνια Πολλά, Ελλάδα», και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στο Μουσείο...

Στην οικογένεια του Visit.Syros και το To τσιπουράδικο της Μυρσίνης.

Στην οικογένεια του Visit.Syros και το To τσιπουράδικο της Μυρσίνης.

Αν ψάχνεις για εστιατόρια στη Σύρο αυθεντικής παραδοσιακής κουζίνας με μοντέρνες προσεγγίσεις βρήκες το μέρος σου. Εδώ θα συναντήσεις, ωραίο, φρέσκο και άκρως απολαυστικό φαγητό. Πρωτότυπες ελληνικές γεύσεις, χαμογελαστό, φιλικό προσωπικό και μεγάλη ευκαιρία να πιείς...

Pin It on Pinterest

Share This