ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ CAFE-RESTAURANT

Παραλία Κίνι., Σύρος

Food with Coctails Served

Οι Διόσκουροι στο Κίνι

Οι Διόσκουροι είναι εστιατόριο που σερβίρει Ελληνικό παραδοσιακό φαγητό αλλά και αγαπημένα πιάτα από όλη τη Μεσόγειο. Εξερευνήστε τη διασταύρωση φαγητού και πολιτισμού με αυτή τη συλλογή γαστρονομικών παραδόσεων.

Φαγητό και πολιτισμός είναι συνυφασμένα μεταξύ τους. Οι διαδικασίες που εμπλέκονται στην προετοιμασία, το σερβίρισμα και τη χρήση ορισμένων υλικών μπορεί να φαίνονται απλές, αλλά συχνά έχουν σημαντική κοινωνική και πολιτιστική σημασία. Οι συνταγές και οι διατροφικές πρακτικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση της γνώσης από τη μια γενιά στην άλλη.

Stakes and Sunsets

Πλέον, με συνταγή το ίδιο μεράκι και επαγγελματισμό, το Κίνι αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, με μία προσθήκη επιχείρησης εστίασης στην καρδιά της παραλίας, λίγα βήματα μακριά από τη θάλασσα με θέα στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που θα σας κόψει την ανάσα!

“Υπέροχη παραλία ήσυχο μερος…. Το προσωπικό του μαγαζιού Διόσκουροι πολύ ευγενικό… Νόστιμο φαγητό αθερίνα υπ΄έροχη και σουβλάκι χοιρινό ψαρονέφρι υπέροχο. Ευχαριστούμε πολύ σας το προτείνω ανεπιφύλακτα”

Healthy & Traditional

Βασική φιλοσοφία του εστιατορίου είναι η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα που βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή.

Εμείς έχουμε τη διάθεση εσείς απλά ελάτε με όρεξη. … όλα χορογραφούνται τέλεια στο ρυθμό της ατμόσφαιρας στους Διόσκουρους.
Αν είστε κάτοικος Σύρου η επισκέπτεστε το νησί για καλοκαιρινές διακοπές, ετοιμαστείτε να απολαύσετε λαχταριστό φαί στην παραλία στο Κίνι.

οι Διοσκουροι σας περιμενουν

Καθε ημερα ανοιχτα

10:00π.μ.–11:00μ.μ.

Για κρατηση

+306978649453

Διευθυνση

Παραλία Κίνι
Σύρος, 84100

Pin It on Pinterest

Share This